December 23, 2008

she once said..

''i can't love anyone else..i love you

but iam totally afraid of falling in love..again and to be heartbroken again

and if i'am married..it will be with someone who seek for my hand

not my love..''
.
..
...
....

sigh..


2 comments:

AtiRa RusLan said...

I myself thought bout this quote once. but now i realize how immature i was at that time.

jangan sesekali kau nak sedihkan apa yang dah jadi semalam kalau kau tak ambil ikhtibar. and the next day, kita tak tahu apa yg akan berlaku sebab kita cuma manusia yg tak ada mukjizat .

dan boleh jadi, hsatu hari nanti hati kita dah terubat dan diisi dengan penghuni lain.

Man proposes, God disposes dude!

nazrien said...

she just said it..
and i cant stop wandering bout it..

aku xde mukjizat..
aku hanya mampu menimbang..
timbangan aku adalah dia..
aku menunggu kekosongan itu..sbg iktibar..
dan kesedihan itu adalah hukum diri..
seyes..sedih tu boleh kita nafi tapi belum tentu boleh kita buang..

man propose god dispose..
aku pegang bnd tu..

thenx rus..a

he..