March 15, 2009

new post

pemilik hasil tngkapan yg paling byk
lenguh nk sampai dasar
pit stop bertimbun syal..
dive!!!!!!!!!!
abang bundle..baju mamat ni saje da dekat spuloh lai..


jap2..
penah dgr math anxiety??

ini term untuk rase gelisah bile berdepan dgn subjek math

padahal kalo cuak subjek laen korg tuka saje la pangkalnye..jd history anxiety ke what so ever

tadi br balek amek test math..test pada pagi ahad yg me-lagha-kn segala urusan aku pada minggu ni..

ntah knape aku rase hartal dgn subjek2 fluid mechanics,solid mechanics,soil engineering..

nmpak bunyi mcm sedap..nampak mcm hustler je kalo blajor subjek2 diatas

tapi kalo dah kate calculus itu jawuh lagi mudah dari subjek structure dan solid..maka ak pn
mengisytiharkan perang pada subjek ini...sebab kalkulus mmg aku fault lah..

____________________________________________________

ceritha semalam..

friday night ialah malam org tdo lambat untuk qadha tdo awal slame sminggu tapi aku tdo awal sbb slh strategy..

strategy die ak nk stady jadik konon2 amek mood maen gitar..dan tertidow..
jd pagi sabtu org bgn lambat ak da terkebil2 ats katil pd jam 6.45 pagi

ulang suara 6.45 pagi!! dgn gentle aku stady math..utk test tadi..

jam 2 ptg kelibat makhluk lain smakin ligat.maka selepas sarapan tengah hari..
dorg ajak g bundle..bundle singgit tuwh...pdhl sekor2 xpnh sampai pn kt situ..

merancang perjalanan..dan bergerak dgn skill dun be shy just ask..
sbb dlu kalo pkai try and error memanjang je x jmpe..

carik2 jumpa..akhirnye..

fakta tentang bundle ini

1. the times penah menjejakkn kaki mereka disini
2. sini pnh jadi highlight spot dlm series the hoppers and ahli musik
3.boley dive dalam baju tu..
4.kalo nk lipat baju2 kt sini 3 taun pn xabes
5.sume brg2 jepun
6.sume satu ringgit!!
7.hehe..balek je korg leh dapat full uniform ala2 the strokes, stakat bittersweet tu skali seluk je da jmpe..ntah2 dorg pn angkat kt sini..
8.dahla singgit siap ley dapat kurg lagi...
9.dak2 jitra panggil bundle berenang sbb ley brenang dlm nie
10.dak2 luar pgil bundle gunung sbb dkt dgn gunung keriang xpn sbb mengunung bju2 kt sini..
11.pandai carik..mmg dapat bju cun2 pdi pn ade arnold palmer pn ade..tp carik kostum ah baru best..dressup ala2 band sket kah3

2 comments:

usop said...

perghh!!!
ni destinasi wajib ni klu p perlih..

nazrien said...

dekat tapi kt kedah
haha
mai la