July 14, 2009

hari bank-ouh bahagia!


hari nie hari bank

bank rakyat-bank islam-cimb-rhb

bayar bil,bayar duit kete,bayar kad kredit

parking memang xde..so panas la..

kluar tyme lucnh hour so..sesak la..


tapi..


at the end of the day

dapat text



"gadis sakura-hoi!! pinjam tuner"

aku kate la tuner gitar aku gi sekolah

die cakap aku loyar burok

aku cakap ini seriyes..

die balas ????...betol la yg tune gitar aku slalunye adik aku

die balek skolah 6.40 ptg..

oo..ok2..teman aku g bli..

bapak loaded minah nie..aku kate dalam hati..tapi aku tunaikan gak la hajat die nk berteman ahaha!!!

senyum xsudah2!!

ahahaha..knape aku??




nk jadi ceritha

time aku anta die lek..Aritu sembang2 la..(tyme aku baru jumpe die)

die maen organ dlu..ouh (trigt kt oli jauh dalam ati aku)

tapi gred die lagi rendah dari oli...

sebab die xminat..oke2..

tapi kenapa skrg baru gitar???

hujan lebat seamat lebat...

sampai klebang putra..die tjuk jalan sampai umah

tapi org xde kt umah..

kunci p
n die xde so lepak la maple..

duit dah abes bli stuf..

oder air suam..

die tanye kenapa?

aku kata tekak aku saket..


ahahaha!!!!!


die bdk KL...duduk wangsa maju

anak bongsu...

tapi skang duk ipoh...

abang die dtg pikap kt maple..naek keta

abang die duk damansara (ceh..trigt kt oli lg..huhu)

tapi cuti weekend lepak kt ipoh...

dan die bergegas balik..tapi air die die dah bayar la..

aku dah anta jauh2 nk aku blanje lemak gak lah!!

aku pn bkn jiwa gentle mat2 bunga



aku menapak keluar dan tersentak...



balik???

xde bg nombor???

mcm tu je???

thanks saja???




tyme nk stat keter..aku igt hari aku abes mcm tu je..sebak pn ade..ececece..

aku pn xde la pikir nk mintak2 nombor nie..let it be bygone je lah..

mcm biase la tempat persinggahan je (bunyi mcm ape je ahah!)

ade org ktok tingkap...dalam hujan lebat

aku bkk tingkap sket..die hulur resit gitar tapi belakang no tel..

sambil jerit..miskol je jgn ngorat!!!

hahahaha!!




hampeh pnye budak..

tapi....

resit tu basah...

digit last kabur...kne tgn die..pen die pkai pn dakwat basah (ala2 parker)

aku terpaksa abeskan kedit...

anta

"oit gadis sakura??"

kepada beberapa nombor yg aku cuba..


tapi xdapat ape2..





malam pukul 12:47 am...


ketika aku berperang dgn idung aku yg tersumbat akibat hujan siang tadi..hp berbunyi



"hoi! AKU XDE KEDIT SIANG TADI...btw...alia..la"


pejam mate..aku pon bukak balik




aku ???it manage to be even better??
watak dalam novel cintun kah











kosong..jiwa kosong..
crush kt budak kecik sakura nieh??
tak..aku bkn jnis cepat tangkap..

ah tdo dlu..besok je reply...

huhuhu

esok nya lak bermula lah kisah bunyi mesej henset aku kembali berbunyi...
kali ni dari saorang gadis..ahahahaha!!





memang xboley blah!!




10 comments:

...sarah n... said...

oh boy..!!!

and now u've started a telenovela (which means its gonna be a loooooooooooonggggg story.

nazrien said...

agak2 aku xpatut tulis sal die da en??org bce pon bosan..

tapi btol dowh bkn telenovela..aku pn susah nk caye..

...sarah n... said...

eh tak2..

maksud aku, ni kan belog kau, sukati kau la nak tuleh psl sakura ke, kekwa ke.

*tp kalau boleh tahu kesudahannya secepat mungkin lg bagus. heh.sbb ini dah unsur saspen yg banyak.

nazrien said...

im living it haha

~enon89~ said...

weh...
mcm org tgkp cintan je?

nazrien said...

huhu sekali sekale

ierahoshin said...

ohh..gadis sakura untuk jeb,
hahaha..

nazrien said...

haha kne tnaye gadis sakura lah

ierahoshin said...

hah tgu pe lagi,cepatla tnya..
lambat,terlepas,
hahaha...

alleya said...

quoted..memang tak boley blah..