August 16, 2009

15 benda

dari kecik sampai besar yg aku xkasik org tahu..kalo dah tahu tu kire kantoi lah..

1-dari kecik memang da berangan nk maen instrument, slalu tiru gaya radhi strum gitar tyme ak kecik2 dlu padahal gitar pn xde lg time tu..n minat drum tp xpnh pgg pn kalo ad dpn mate, skrg dah jadi vokalis band sendiri lagi kelakar

2-mase adik aku yg paling bongsu lahir..aku agak dingin dgn berita tu..haha dah besar laen citer lak..

3-akan elakkan mendengar lagu2 yg ramai orang dengar..ntah xtau nape tapi bnd tu jadi naturally

4-sangat alah pada perempuan..kalo br jumpe or br nk lepak skali..agak xsuke..bkn pemalu tapi mcm malas...haha

5-xsuke ade byk brg same pada satu masa..contoh belt 3 jenis , beg sampai 2 3, sume serba satu..kasut,sliper, beg , jam..yg attire shirt sume tu xleh la nk sepasang je..kn?

6-dah ade plan hidup stat dari darjah 4..tapi skang agak tersasar..tapi target nk masuk mrsm tu lepas..target nk masuk UTP xdapat haha! aku target kot nk g utp dari kecik..

7-gaduh dgn jabatan math uitm sebab lecturer aku gay dan aku tau skandal die, mentang2 muke die jambu lecturer pompuan pun same naek support die..haaaaak tuih!

8-penah drift naek moto (xsengaje) dpn pagar uitm nk elak pompuan mane ntah lintas jalan.. yg stylo nye aku xjatuh..dan ade budak bisik2 "pegh naseb baek brader ni cekap kalo x dua2 dah meniarap atas tar" haha nk citer pn xboleh sbb nt member aku xkasik pinjam moto dah..huu

9-minat psikologi, dan admin, bussines(ak xske engineering)..tapi aku memang admire field perhotelan..mungkin tu gak sebab aku suke masak..hahaha

10-sangat bertolak ansur , menjaga hati dan cepat kesian..rase bersalah..huhu ikut trait sape pn xtahu lah..itu pasal bisnes xley nk kaye

11-menjadi sangat pasif dan pendiam dalam persekitaraan baru , aku bkn jnis yg first move la... ak playsafe saja lah kalo xde crowd sendiri..bkn kecut ke ape tapi ak mcm malas..


12-ada syarikat berlesen dari SSM entitled- radikal tech,dah 1tahun lebih baru pagi tadi nk upgrade service pegi buat baju korporat (segan lah gi kerja luar attire xfit)..haha muke itulah s/u muke itulah akaun manager muke itulah technician muke itu lah juga antar2 flyer..ktorg buat event management gak..tapi itu under production house..apa lagi promote2!!


13-hati aku kering..jgn nk touching2,jgn nk bg signal..sbb aku xkan faham..jgn sindir2 jgn sinis2 direct saja...nnt aku tersalah translate maybe respon aku akan jadi amat bodoh


14-member rapat boleh bilang pakai jari, dari kecik sampai besor..yg laen tu kalo dorg cakap aku besfren dorg aku xleh nk watpe lah..


15-bagi aku rm seribu senafas je boleh abeskan...aku boros gak tapi xnampak kt mane pegi duit tu..so xnampak sgt la aku boros..tu yang kecik2 tyme skolah kt mktb sanggup ikat perut xmakan pakai duit ibu abah bagi sebab nk bli cd offspring, smashmouth and weezer..



so aku tagged
-enon
-syaza
-zati
-iera oshin
-dll.....

5 comments:

...sarah n... said...

ehhh? ehhhh...???

kau buat tagged aku? yeyyyy...!

ierahoshin said...

hihikk..dah kantoi daahh...
hurmm..xde rahsie daahh..

~enon89~ said...

hehe..
aku ni msuk list kwn rapat ko x?
ngeeee~~~

nazrien said...

sarah
yea aku dah buat

oshin
zee avi

enon
haha haish..jgn le tnye kt sini

dyenuurfa said...

hoho...yg no 9...
ak agk trkjut mse ko amik engineer..

ak mati2 ingt ko nk amek businees..

skali x ley bwk....

tape2 byk ag mse..ahaks