August 10, 2009

bila terikat

mereka mahukan lagu rock kangkang


aku kata aku xmahu..kenapa tidak lagu oldies ala2 the beatles


line up x tight.. so..kne ikut vokalis..die kureng bahasa inggeris


oke..xape la bukan line up aku pn...lgpn terikat dgn vokalis ini



jadi hasilnya aku tambah titik hitam dalam showmanships aku sbg saorang performers..


bila diingat balik..akan pejam mate dalam2 dan cakap haish!!! segan giler..!!


key pada performance yg mantap adalah vokalis yg terbaek..!!!


nk kne tebus balek nie!!!!!!


mmg xbyk show aku maen tp xperlulah everytime kite naek stage..kita kena jadi the first time kn??


aku pegang kata2 ini..


"naek stage kne rase mcm rockstar! baru leh tight maen"


ini kalo aku sorg rase mcm rockstar..xrase mcm aku nie gipang lak kn??


bila sume org sua muka pada drummer aku sorg yg nk jual muka xngam la...


hahaha


aku malu!!!!!





p/s bunyi mcm bodoh tapi kdg2 kne bgtau gak..jgn tunjuk bontot kt audiens..tapi vokalis startup pn cm dowh aku rase mcm nk sorok blakang symbal..bwh krusi drummer pn xape..asal jgn jual muke..tapi pikir2 lek pape pn sporting lah..~~ chill




after all every one had their first time...and this time it was theirs..






aku tetap pulang dgn mental kebawah dan keyakinan diri yg amat rapuh...tapi dgn thp keseganan yg amat tinggi!!!!

6 comments:

alleya said...

huu.. u r describing it cam terok sgt...chill.. u r way much kewler than this...hee..

n u r way much2 better performer than this...hee..there's always another chance..n im sure u gonna be so damn rockin hot on that stage nanti! hoping to c it really soon..!

gudluck!!!

~enon89~ said...

jeb..

wateva hapen ko yg terbaik lah!
senior2 aku smue stok puji2 nie la dner plg best spjg zaman fakulti aku tu wujud..
ahaks!

evendo ko segan gle nk market mke ats stage sbb lagu die mentari merah di ufuk timur kan..
tp xpela..
atleast hasil keje ko organize event ni mmg cun..
slack mak cik umno je la..
curik belon kte lak kan..
mcm bod je..

zatiesiska abdul rahman said...

ko men lgu ape weh hahahha

nazrien said...

alleya
ble2 tgk la

enon
mentrai merah di ufuk timur..sepanjang aku hidup itu la first time ak dgr aku maen lagu tu.. standard dinner tu boleh tinggi lagi...


zatie
kasihnya laila dan mentari merah di ufuk timur

debunga wangi xmaen sbb ak segan..papepn memang its so not me la..



haha!! dinner was a blast but the line up was a mess

~enon89~ said...

jeb..rileks dow..
pape pon aku nk tgok lie on dorothy..
bru aku ley komen kan..

siot je lagu rock kangkang...
haha.. mentari merah..
boley la..

lau ade 2nd dinner msti lg meletop kan?
ngeeee~

xpe ah tggu aku kawen ko perform baik punyer k!

ierahoshin said...

jap..bila terikat dgn dinner si enon ke..??

hahakk..nak tgok jugak,
xkan x record..
hihihikk