February 18, 2010

hot ke?

panas ouh dua tiga hari ni


memang xmenahan


nk update pn mls..koje part time pn duk kemas bukumuke je..


da tiga hari dirudum penat melampau..


hari ni kene "ranjo" (dikenekan) suh wat presentatsyen esok hari


pakai ketas mahjong yg org cine bawak bejudi tuh , gile projektor ribu2 xnk pakai


nk ranjo aku je kijenye...


igt nk g cari shirt tonite


ahaha saje2 nk buang tebiat



bukan ape aku skali beli bak kate org putih


once in a blue moon


aha...oke???


nk gak jadi ala2 minah2 gedik yg sket2 je post


"yeay shopping" "baru lek shopping" "shopping wif family" "my shopping list" "sedey xdpt shopping"


gile koje shopping je..mcm la slame ni die fakir miskin baru jadi kaya..jakun shopping hape..


bak kata kawan aku xlari tesco dikejar...



haha

mak aku saje kt tesco leh abes ribun2 sbulan sket gua xheran..dapat vip lagi gua g tesco.. lu org???haha duit juta2 abes ..nk kate stylo..aku tgk stended2 je..g kedai top meletop punye butik.. gua tgk promoter die saje jauh lagi kerek dari lu org haha tapi mak aku meniaga la..tesko pn tmpt gua maen guli2 je tunggu mak gua..




oke pas nie nk nk g "sugar " tgk member aku maen musik..



dah lame xperform jadi sangap..


jari pn baru nk matang2.. yg pth blumberganti2 haha



chalooo mera bettey

6 comments:

cikmemy said...

mlm ni i nk pikir mane nak soping.
sok lepas subuh decide nak soping katne.
kul 9 nak msg kwn2 ajak g soping\
kul 11 da gerak g soping.
pastu pi soping2
kul 7 balik dr soping.
kul 8 tgk barang yg di soping

aku nak update camni la bley x weyh?hahah

hullaa hullaa crew said...

hahahaha..

lau bli boxer 1 pown ley kire soping gak dow..
n shoping xbermaksud g PAVILION..
ak g tesco pown shoping gak pe..
so ko lg dasat bin hebat lah wey..
tiap2 ari shoping maaa...

nie enon..mls nk sign in acc lain..nie acc project subjek e-commerce..hakhak

nazrien said...

cik memy
haha nt kne wat shoptwitting
update status shopping je=p

enon
aha aku driver non mak aku la re-stocking huhu xnk gne shopping

menaribagaibintang said...

enon : haha acc subject e-comm pun fancy je hulla2 hoop, cute

jeb : hoish aku suka shopping gak, haha lantak lah

nazrien said...

hohoho
duit ko suke ati ko la

nazrien said...

test