April 5, 2010

cubaaaaaaan

tadi gi eupho kt UTP dgn dak2 nie (battle of the band)


ak faham perasaan aiman


sebagai seorang yang bermain musik..buang masa dekat musik


itu adalah satu benda yg xkn dapat lepas


tapi nak wat cane...len kali kne alert lah..


dlu pn aku kne gak...cetu lame gak hangin huhuhu


tapi as a musician you should know your sound..


haha, tapi standard lah botb mane yg tidak selotep master volume dan gain, dan taklimat cakap jangan ketuk mic..


lepas kne kt mauntech botb dulu..biarlah pedal aku abes betri sekalipon aku akan panggil soundman..sebab nya?

bukan aku xreti tapi..bila soundman ade atas stage, org akan cakap

"technical faulty nie, diorg pn xleh watpe..."


ahahahahahaha...pastu apa jadi pastu mesti org cakap


"soundman setting pn hancur"


haa..kan ke soundman yg kne ..hehe


aku malas g botb sebab..botb tpt sume band all out skill, arrangement, convert key, CP,
dan lain2 skill outrageous yg dibawah paras sedar aku


dan juga



makin ramai orang aku kenal.......


makin ramai orang terer yg aku xtau aku da tau skang..


makin aku rase macam nak campak gitar ke tepi


cakap


sudah lah sayang! i don't believe you (nada zee avi)


rase mcm journey tu jauh lagi.....tapi aku xnk endup as dato' and tan'sri yg maen gitar sorg2 sebab da give up on guitar(quoting-moks)





tapi papaee pon..jauh perjalanan luas pangalaman haha




p/s lek man..aku penah kalah nk jadi wakil uitm dgn 3pieces band first sem student...haha walopon ko pnh maen kt mtv worldstage...tapi kali ini semuanya berbeza...bezzzzzza

2 comments:

BuSyGrOwInG09 said...

Cubaan?

Kadang2 kita akan kecewa sbb kita cuba kan. itu baru pengalaman.

Jangan mengalah. Ikut kata hati. X salah mencuba. Never regret it~

F.A.I.L : Fantastics Achievement In Life :)

~enon89~ said...

dtg cnie ke..awat x habaq?
hehehe