May 5, 2010

post hantu ! haha

penah dgr kereta kne sampuk..

aku pn meremang segala bulu apabila ia melibat kan kereta kesayangan saya

ceritanya bermula apabila kerja meronggeng dilakukan tanpa kami ragu2

meronggeng di kawasan2 keras dgn tanpa rase gentar (kononla)pada waktu dinihari?

kamu tahu?


kereta saya mungkin berpenunggu ..

aneh bukan?






ya..jangan biar diri ini diselubungi misteri





satu dua menjak nie kalo naek kete aku ..ko akan rasa ade org laga lutut kt seat depan..

padahal xde org..kt blkg..aneh nya waktu malam je..jadi


keanehan ini memuncak tinggi


apabila saya dicuit di bahagian pinggan ahahaha silap..pinggang la..



bukan geli bai..gerun....saya dah xtahan!! lantas aku berhenti dan melakukan inspection

saya dan rakan melakukan inspection ala2 JPJ mengecam dadah di bahagian seat..



bukan ape risau kalo ade tikos ke merayap dalam seat kn?kn? walaupun kereta aku sesuci dara sunti..aku tetap letak possibility teknikal di hadapan...possibility kehadiran benda2 horror ini


okey sudah cek! kelear je...aku pn gerak lagi..macam biasa..


malam semalam pulak


semalam!! aku dah xtahan....


kali ni seat diusik dgn hardcore! rambut aku dibelai..dan bulu tengkok aku meremang sewenang2 nya..


aku dan partner aku berhenti satu kali lagi...melakukan inspection tanpa unit anjing

nyata tiada apa2..hanya seat kosong dan cermin pandang belakang yang dengan sendirinya berpusing kearah aku di seat penumpang hadapan...(gerun bukan?)




semuanya berakhir bila aku biarkan kereta aku member aku bawok balik..haha
kirenye aku mls la nk bwak sorg2 dah..asyik aku je kne






merujuk pada doktor pakar yang mungkin sedang mengubat kereta aku pada masa aku tulis post ini...


ade dua benda yg memungkinkn penyinggahan beliau di kenderaan aku itu




ini yang best ni!




SATU-berdamping dengan pemiliknya..tapi da test dah..dua2 kne kaco..maknanya xkn dia nak dua kn? aku bawak sorg kne member aku bawak sorg pn kne



DUA-nak benda yang ada dalam kereta aku yang menarik perhatian die



benda pelik?




satunya2 benda di luar kebiasaan adalah..


kayu drum? (menurut tekaan abah aku..yg menyatakan itu sbg faktor berat)



aku rase pn mcm itu gak..sbb time aku bawak..member aku pusing belakang die nampak kayu drum itu terangkat di bahagian depan...macam jongkang-jungkit(betoi ke eja) kt taman tu
padahal menurut subjek fizik tingkatan empat..benda itu hanya mampu bergolek! dengan keadaan kereta yang sedang stabil tanpa melanggar bonggol..



fuuuh! mintak benda2 tu a..yg die nak..tu pn aku bg pro mark je la.. yg brand zhidjian tu..ahaha mahal le aku pn sayang nak bgi ..sori eh..hahahaha




tapi mintak2 xde ape la yang jadi...kn..seram gak la..






fuuuuuuuuuuuh!


pikir2 balik



nasib baek aku xsimpan gitar aku dalam kete..hahaha

6 comments:

R.K said...

stik drum tu bagi ghua pon orait ape ? haha
kalau gitar sah-sah dia tak cuit dah .
dia goreng je bhai .

Iqbal said...

kalo gitar abeh sume scaling2 satan die kuar ahaha

~enon89~ said...

haahaahaa..
kete ko sesuci dara sunti erkk?
kelakar weyy post ko nie..
igtkn byk elemen seram mcm pnunggu gng raya..
rpenye komedi seram mcm jgn pndg blkg congkak..

dyenuurfa said...

salbiah admire angah..hahahaha

nazrien said...

R.K
gua pn sayang travis barker pnye edition

iqbal
haha baru tenacious d

enon
suci kot ..mcm kete ko gak ahahaha
jom wat movie

atin
agaga aku pas die kt ko

alleya said...

it's been a while tak jenguk blog ni..haahahahahaha! sory.. lain dah rupe dan wajahnye... asal name salbiah? seyes nak kat stick drum ke org nye? seyes hot ni..=p