June 22, 2010

gadget

baru beli tripod vanguard mk-3,

mini echo mixer,

bapak analog abes echo mixer

memang solid gile bunyi....

puas ati

tripod nak pakai wedding bulan 7 ade shooting video

naseb baek xbyk q

kelas pn da nk start

ceritha semalam

ada wira cilok wolkswagen(yg versi baru)


dekat trafik lite


driver wolkswagen tu kelua gaduh dgn wira tu lps tfic lite no 3 siap die parking depan2 wira tu


pegh ikut ati..nak je aku turun


tapi lek lu


kalo driver myvi yg cari pasal memang aku turun


haha sebab dua tiga menjak nie


aku tgk byk2 driver yg suke cari pasal dgn kancil comey aku ni'


myvi lah!


semalam myvi himpit aku sampai kelua lane, myvi curik parking, myvi break2 mcm org gile, myvi yg usha slek aku kt tfic lite, myvi yg cocok2 aku dalam roundabout


pegh


dorg ade union ke ape nk buli2 kancil


tapi xpe...


atas highway...ferrari merah(iswara modi je). bapak aku keluar



130 lepas gear 5..jgn kate myvi..7keturunan myvi pn aku highbeam!


siap dgn neo cps yg poyo laju...dgn waja yg berlagak pantas...semua aku high beam..


170 180 itu xmenjadi hal...sampai aku yang takut..


pegh adrenaline die..stended perform dgn gig 5ratus org woo!!


time tu v6 dgn abang2 2.0, 1.6..aku bg jalan la... pasal aku 1.3 je xkuat mane


tapi kn , xkesah la laju mane


xkesah la otai mcmmane pn


gah macammane pn kete



kalo surat saman sampai


kne bayar gak kn? kn?


nak2 pulak over limit +50 km/h


terang2 lak tu


kn?kn? bajet otai je bawok laju2



isk..insap!


mane nk ceko duit!

oke layot!


layot buat aku hilang sume link blogger dari sekolah menengah.. xpe la hari ni hari ko..

da lame xupdate..ntah..ni semua bahana facebook

buat aku lalai pada tanggungjawab portal2 laen..

sekarang aku xpuas hati..

bukan xpuas sebab minggu ni je dah 3 org miskonpius "jeb" transkrian...

walopon..taro yg bagi aku name tu dari form 1 tapi org still konfius..kalo konfius org laen dgn aku xpe gak ini tidak aku yg rockstar ni dorg sangkekan.jeb satu lagi

yg tu hafiz izani yg bagi..sbb name die pn nazreen gak..die suke2 letak name jeb..hahaa


aku xkesah..pasal name bapak aku bagi pn da rockstar dah..


sudahnya aku lgsg xtnye name org yg aku br kenal tu akibat die cakap

"oh kire ko ni amek name die gak la"

bukan isu royalti,atau bantahan penggunaan nama aku terhadap insan2 laen atau apa2..

cuma kalo die cakap


"oh..jadi ade 2 jeb la yea"


bukan ke lagi mesra rakan2?kn?

haha xpe aku xkesah...

yg aku kisah dan xpuas ati nye dari tadi

kenapa!!


kenapa orang lain stat cuti lagi awal dan masuk sem lagi lambat dari aku

dan aku cuti lambat tapi masuk awal!??


adakah ini bermakna aku lebih diperlukan di arena intelek dan kaum2 pemikir?

adakah mereka kurang senang merasa kehilangan aku?

rindu?

ralat dgn ketiadaan aku?








ahhhhhh! karut!! ini semua karut!! katakan aku xperlu daftar lusa!!



rambut ini masih terlalu baru panjangnye untuk aku potong..

kemeja itu baru benar rehatnya dari diseterika...

cuti ini masih baru aku rasa...!!




p/s-seronok lagu siap and tgu que untuk record by track...kalo menjadi ...kawan rapat akan ku bagi setengah harga! yeah!! haha (ada macam gaya jayzuan tulis x? ahaaha!!!)