June 22, 2010

gadget

baru beli tripod vanguard mk-3,

mini echo mixer,

bapak analog abes echo mixer

memang solid gile bunyi....

puas ati

tripod nak pakai wedding bulan 7 ade shooting video

naseb baek xbyk q

kelas pn da nk start

ceritha semalam

ada wira cilok wolkswagen(yg versi baru)


dekat trafik lite


driver wolkswagen tu kelua gaduh dgn wira tu lps tfic lite no 3 siap die parking depan2 wira tu


pegh ikut ati..nak je aku turun


tapi lek lu


kalo driver myvi yg cari pasal memang aku turun


haha sebab dua tiga menjak nie


aku tgk byk2 driver yg suke cari pasal dgn kancil comey aku ni'


myvi lah!


semalam myvi himpit aku sampai kelua lane, myvi curik parking, myvi break2 mcm org gile, myvi yg usha slek aku kt tfic lite, myvi yg cocok2 aku dalam roundabout


pegh


dorg ade union ke ape nk buli2 kancil


tapi xpe...


atas highway...ferrari merah(iswara modi je). bapak aku keluar



130 lepas gear 5..jgn kate myvi..7keturunan myvi pn aku highbeam!


siap dgn neo cps yg poyo laju...dgn waja yg berlagak pantas...semua aku high beam..


170 180 itu xmenjadi hal...sampai aku yang takut..


pegh adrenaline die..stended perform dgn gig 5ratus org woo!!


time tu v6 dgn abang2 2.0, 1.6..aku bg jalan la... pasal aku 1.3 je xkuat mane


tapi kn , xkesah la laju mane


xkesah la otai mcmmane pn


gah macammane pn kete



kalo surat saman sampai


kne bayar gak kn? kn?


nak2 pulak over limit +50 km/h


terang2 lak tu


kn?kn? bajet otai je bawok laju2



isk..insap!


mane nk ceko duit!

No comments: