June 22, 2010

oke layot!


layot buat aku hilang sume link blogger dari sekolah menengah.. xpe la hari ni hari ko..

da lame xupdate..ntah..ni semua bahana facebook

buat aku lalai pada tanggungjawab portal2 laen..

sekarang aku xpuas hati..

bukan xpuas sebab minggu ni je dah 3 org miskonpius "jeb" transkrian...

walopon..taro yg bagi aku name tu dari form 1 tapi org still konfius..kalo konfius org laen dgn aku xpe gak ini tidak aku yg rockstar ni dorg sangkekan.jeb satu lagi

yg tu hafiz izani yg bagi..sbb name die pn nazreen gak..die suke2 letak name jeb..hahaa


aku xkesah..pasal name bapak aku bagi pn da rockstar dah..


sudahnya aku lgsg xtnye name org yg aku br kenal tu akibat die cakap

"oh kire ko ni amek name die gak la"

bukan isu royalti,atau bantahan penggunaan nama aku terhadap insan2 laen atau apa2..

cuma kalo die cakap


"oh..jadi ade 2 jeb la yea"


bukan ke lagi mesra rakan2?kn?

haha xpe aku xkesah...

yg aku kisah dan xpuas ati nye dari tadi

kenapa!!


kenapa orang lain stat cuti lagi awal dan masuk sem lagi lambat dari aku

dan aku cuti lambat tapi masuk awal!??


adakah ini bermakna aku lebih diperlukan di arena intelek dan kaum2 pemikir?

adakah mereka kurang senang merasa kehilangan aku?

rindu?

ralat dgn ketiadaan aku?








ahhhhhh! karut!! ini semua karut!! katakan aku xperlu daftar lusa!!



rambut ini masih terlalu baru panjangnye untuk aku potong..

kemeja itu baru benar rehatnya dari diseterika...

cuti ini masih baru aku rasa...!!




p/s-seronok lagu siap and tgu que untuk record by track...kalo menjadi ...kawan rapat akan ku bagi setengah harga! yeah!! haha (ada macam gaya jayzuan tulis x? ahaaha!!!)