July 8, 2010

kelasi kelas dan sang diktator


oke tadi memang salah aku...


aku dtg lambat sbb folo kalep g pasang streamyx di rumah klien...

baru aku tau...masak jadi tukang pasang nie

sebaik saja perkataan error kelua..

HAH!! elok pn kamu bawak balik je menatang tu, makcik sgt xsetuju anak mkcik pasang"

beberapa carutan mesra bercampur makian lembut

haha abaikan dia..bila connect je streamyx..kita bukak fesbuk

dan serahkan makian2 tersebut pada anaknya yg konfem akan jadi peguambela xberbayar kepada kami

bila lambat..ke kelas

saya masuk secara sopan senyap dan ala2 ocean twelve

hanya bunyi helang dan cengekrik saja yg mampu aku dgr


tbe2 sang diktator ..memanggil nama aku ke depan


lantas..disuruh nya aku melukis litar beberapa hala yg lebih sukar dari litar2 racing yg penah aku jumpe


terkedu..terbudu dan tercengkudu




aku ke depan bak langkah sang perwira, seagung langkah alexandar caeser


"maaf cik saya xstadi lagi menatang nie..."


satu2 ku susun ayat dgn harapan die akan faham


tidak!! itu semua angan2 kosonG!!



AKU DIPAKSA dengan keras!


akhirnya skill mukamintak penampar di keluarkan buah azimat peringkat tertinggi ilmu alam


lengai2...lesu2..lukis2 bodo2



oke, die suruh berhenti




die marah dan keluar kelas



skrg sape diktator???

5 comments:

menaribagaibintang said...

hahaha sian ko,lambat berapa jam?

nazrien said...

haha 10 minit je.. die emo lebeh hari ni

BuSyGrOwInG09 said...

Okayh. Da bley related dgn status. Haha. X sangka, pas skolah pun kena marah mcm nie lg. Pelik2~

Sabar2. Pensyarah diktator kn.

nazrien said...

ahaha yep2.. skill agung revealed

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...