November 5, 2010

allergic

dua tiga hari ni aku allergic gila dengan satu benda ni

"bullshit"

bukan taik lembu..tapi ni yang org putih cakap

"bullshit"


haha


hidup aku xmenarik..tapi nasib baek dipenuhi dgn org2 yg menarik


satayfest dgn enon...icebreaking jamm session dgn myo dan ek,


haha


igt hukum Allah

xnk igt hukum Allah

igt hukum Alam

xnk igt hukum Alam

hukum Manusia pn ade


haha

enon slalu pesan.. ape2 pn senyap

jgn gelojoh

rilek..diam2 kosong bukan xberisi...

mcm brader aku slalu cakap la

pertimbangan tu yang penting..

aku slalu igt pesan enon

walaupun malam tu aku da terlajak roger dia

terlajak roger zizul , roger jadey sebab panas punya pasal

tapi aku tau enon cukup chill

walopon aku called off last2 minit

(xpe nanti aku open table blanje korg kite table talk lame sket)

pasal aku member dgn dia dari form kecik sampai besor

kalo bab bisnes aku bley depend kt dia pasal dulu kitorg bisnes pn

ribu2...


satayfest dgn enon pn best gile..

tapi phone aku xde adab

xbleh tutop shutter

haha

kalo x boleh aku post gambar

enon pn sporting je layan ak bab2 meraban ni

ahaha

knape aku cakap sal enon

sebab dalam byk2 membe

kita boleh tau

mcmana member hidup mati

mcmmana kenalan

mcmmana sahabat

mcmmana adik bradik

lepas satayfest aku gerak g icebraking dgn myo and ek, lpstu

lepak gila babi punya pagi dgn jadey amran, ek , hamid dan 2 table lagi panjang ,sembang pasal final,sembang pasal bola, sembang pasal banjir, xpasal2
adik2 kene ada skali..oke dekat pukol 3 ktorg gerak balik

haha




p/s-haha..apa yg aku ada skang pn dah cukup xpayah nk tambah.. SYUKUR beb..mak bapak
aku xde konflik, adik bradik aku sume ngam, hidup pn boleh la selesa, boleh aku pakai kete
boleh adik2 aku merasa duit blanje selesa duk asrama sorg matrik, sorg SBP , sorg je shot kementerian..haha member2 yg cool2..


membe aku cakap apa yg kita ada ni pn da best,xpayah susah2 nak buat best
haha


p/s- nk collect budak trans nk arrange g homestay kt japan pulak la..bosan je jalan2 malaysia haha





4 comments:

cik enon lalalaa said...

jebbbb! tacing nie entry ko nie byk name aku...huaaaaa...tbe2 rse nak menitik ayaaq mata..tup tup..hehehe..
jom japan! ke nk gsingapore tgok iron maiden?

nazrien said...

wahahaha entry post separa sebak
iron maiden la jejomm,

cik enon lalalaa said...

walla! kena setendby duit byk nie..bleh jalan2 trus kan..pegi universal studio sekali..yaww yaww!

nazrien said...

ahah jejom je.. ak on je.. agak2 kopak time tu..called of je lagi hoho