June 19, 2011

sedih pn ade jugak




hari ni aku dah malas nk letak lagu dalam blog


pasal aku online malam2 bute


pastu laptop usang aku ni lak mempunyai sistem audio berkeupayaan menjana bunyi yang teramat baik


jadik kekadang malam2 duk syiok usha blog ..bile keluar lagu


terkezut ayam jugak la


paling menyampah time nak edit la..(sejak dua menjak ni aku da lembut hati nk edit2 blog)

view blog je mesti memekak (baru aku tau sgt annoying)

haa memang lah kalau letak lagu sedap xannoying

tapi lagu "twinkle2 little star" skali pn kalau dah sejuta kali adik aku dok azankan dalam umah ni

rase nk pijak tu ujud jugak..


ok ini profile aku kt mixpod..hoho sebelum wujud facebook lagi aku dah pakai..mase aku try FB dulu..aku ckp "layout die same mcm mixpod"



kn layout FB mule2 dulu dekat2 nk same sket..yg skang dah urban la

long story become short


kalau rase nk dengar jugak..mai la kt sini



part sedih


Sedih jugak sebab masa aku buat mixpod tu..zaman friendster..memang akan setia aku letak kt
blog atau page FS

tapi FS pn dah xlayan..MYspace pn dah xbrape HTML mcm dulu

tinggal la kt blog je


tapi nk buang lak...

nk x nk la kn?


haha playlist je pon

nampak la

dunia semakin berubah


ceeeeeeeeeeeeewah!



sekian terima kasih



har har har


http://www.mixpod.com/jebronckhorst

June 17, 2011

my wishlist

there's few things running up my head

need and must buy

but soon i will

after all it is just another stupid wishlist of mine


first of all




my converse

need a new pair of those..this time it's badly worn out , itulah futsal itulah jogging and itulah hiking

new pair of sport shoes

well to makesure that my next sneakerswould be officially treated as it should

wallet

pretty damn hate the wallet but the calls hasn't been made yet for a new one

flippers

need one of those getting tired of my sandals ..pretty worn out too

jeans

need at least one ..i mean a new one haha the only reason would be ..its been ages since i last bought one?

bass

i need a bass..but if i thinking of retiring i would be a no call

ipod touch

haha this is stupid ..but wishlist is stupid right? this should be up the top , but for the unreasonable reason you sink down the list hahha





that's all and im fucking proud because i updated my blog


sekian terima kasih

June 11, 2011

jebat

#paper geologi



die cte dapat name jebat sbb die ni buas sgt

die cter kadang org panggil die wantom

tu cerita zaman aku baru kenal die dalam sejam dua

jebat kawan aku ..sama2 kt uitm


sama2 lepak chill kt kuala perlis

jalan2 hujung minggu

aku kenal jebat, sob yg bawak..buat geng berasap time orientasi kt uitm

sape yg berani berasap time tu mau kena hell dgn OC yg bajet bajingan

kitorg steady je undergound

nak masuk sem3

jebat extend sebab dia sakit

kitorg yg laen proceed mcm biasa

(ada gak masa die extend die dtg melawat bawak kisah pasal rawatan die)

ada benda aku xboleh lupa pasal jebat

#g makan2 tgh tunggu kereta sewa



masa tu trip geologi gi langkawi , parents aku blum masuk duit , sebab memang xpatot bagi blanje pn time tu , duit aku yg abes awal , g langkawi lak trip, so mintak duit sket , time lepak dpn resort before nk gerak g site , semua budak2 beli topi bajet konon panas gile la trip g tengok gunung and batu-batuan tu , aku lepak dgn jebat dgn sob dgn apat dgn lan...
jebat tanye aku "xnk ke beli topi mcm dorg"
aku jawab "bkn xnk tapi xde duit , kalo ade dah beli spuloh dah"

aku xhadap pn menatang tu..saje bikin panas je haha padahal dah meluat tgk dak2 dah bajet
jadi arkeologist

pastu jebat hilang...tau2 die dtg dari celah mane die letak Rm50 dalam poket aku ..tergamam jap
ok..boleh buat blanje..ptg tu abah bank in duit..aku byr kt jebat ..rupanye bukan duit jebat pn jebat g pinjam kt judin
#geologi trip pekan kuah lepas kluar duit




benda tu aku igt sampai hari ni betapa concernnye sorg member ..xkesah la die pinjam judin ke sape ke..tapi aku tau time tu die nak aku mcm org lain boleh spend beli benda ..


dulu

aku ,jebat , zack ,sob ,apat , lan ,mal , syur , zunu

ni muka2 tegar chilling kt perlis sampai la kadang2 penang

sorg2 blah

syur g uitm penang transfer sane lps ade konflik dalaman dgn tphep

lepas tu mal plak g uitm dungun tuka amek tourism

zunur blah g ipt laen

zack tuka course g seri iskandar

jebat extend saket

apat , lan ,aku menyusul lak lepas tu

tinggal sob alhamduillah dah grad

kitorg ade amek gamba before exam..time tu SEM2 semua ade kt situ ..yg xde mal dgn zu sbb dieorg kos laen ni tu gambar zaman kejatuhan haha..paling pressure


tgk gamba tu..yg tinggal sob je maintain abes walaupun susah payah




time jebat nk balik perlis..lepas dah kua hospital die singgah medan gopeng..sempat la jumpa jap

tu la last time..die cter pakcik die dah ade keje untuk die.. ak pesan jgn repeat2 dah

aku psiko2 die cakap konfem die pn mesti sem 7 haha! xpn xabes diploma !

konfem die kena bahan sebab amek kesatria kena pakai uniform bomba hee

haha ..stended nganjing member2

aku xtau die abes ke x

kelmarin

jebat dah xde

die dah meninggal

macam semalam baru aku lepak dgn jebat

tapi dah lame dah semalam tu
#blutooth dari fon jebat mkn burger





masa jebat baru keluar hospital and nk balik uitm

sambung balik pengajian yg die tunda sebab sakit

time tu aku pn da xblaja uitm

banyak kenangan aku dgn arwah

caci maki bahan membahan

banyak gak la..

sebak rasa dia dah xda

emm....

kelmarin jebat dah xde

aku doa ko ditempatkan di kalangan org disayangi-Nya




p/s: aku dah xde mood nk update blog..tgk la gap last update bila haha tapi pagi2 ni aku buat sebab jebat..steady bat...seronok kenal ko ..