July 27, 2011

yg paling xgemar

e.g nk bangun pagi la kn

da switch mode nak bangun lambat

tapi kena bangun gak

xkesah la kn


tapi kalau seminit sekali di gerak

seminit sekali di suruh bangun

memang yang paling xtau

nak cakap ape lah

nak2 benda nak buat 7.15

6.30

dah kena gegar seminit sekali

jangan cmtu

nanti panjang masa tambahan

aku required

........................................................................

e.g

depan ade gelas


si A suh aku amekkan

dalam ati lagi 30 saat aku amek la


tapi xsampai 2 saat Si B suh aku amekkan lagi sekali


kire double speaker la ni


haa


terus aku jadi mcm

lagi 30 tahun kot baru aku amekkan

jangan maen2

buat aku macam

xpaham bahasa lak

kn?

..........................................................................................

satu lagi

bukan aku xtau aku kena wat ape

bukan aku xtau ape yg aku kena buat

tapi

kalau org lain yg xpenah tau pasal ape aku buat

tiba2 nak sound mcm dia lah yang tau sangat

tu pn masalah gak

e.g

"apesal ko lambat .nt org tu bising la ko ni bangang lembab"

macam lah die kenal org tu kn?

mcmlah dia org tu kn?

e.g 2

"ko terok subjek tu sebab ko xhormat lecturer ko memang xstudy g kelas
pn buat cm bapak ko lecturer"

mcm lah dia tau aku g kelas cmne kn?

mcm lah die sekelas dgn aku kn?

mcmlah die kenal lecturer tu kn?

mcmlah die penah amek port lak kn slame ni?


.....................................................................................................................


BIasalah Mulot






July 25, 2011

virus fb yg sgt kacang

mase first time la...

time first time dapat

tenang gak la..dah biase kn..

lame baek punye riki

segala malware , proxy , apa semua aku da buat

last2

boleh

........................................

datang sebijik lagi


fuuh


yang ni versi lagi baru

remove host pn xjadik

regedit pale bapak ape pn

xbleh gak

lagi gengster

pakai win defender

tendang terus shutdown

on blek safe mode

die tendang lagi

fakap betoi le

3 jam aku ngadap

setel

heh..

sekali lagi terbukti


aku lagi otai

...............................................


tapi


yang shilake nye


baru aku tau tadi


pakai msncleaner je


lagi kacang


~~~~~~~~~



basterd






July 24, 2011

warna

design boleh tahan la lagi

sampai bab kaler

aku

mesti slow

haha

bukan rabun kaler

ntah le

kaler kat adobe illustrator tu

xcukup kaw kot

hahahah

July 19, 2011

me myself and the social networking

bosan

useless

facebook

yg xabes2 pasal itu ini ..semua xbetol semua itu ini

kerajaan la fuckup kerajaan la bajingan itu ini

pembangkang la bengkang pembangkang la itu ini

semua emosi semua ikut-ikutan

twitter

xabes-abes

biasalah dah nama tahi twitter


fuck !!



"where's the fucking fun?"





July 12, 2011

sembang

dua tiga hari ni aku rasa mcm aku duk dekat palestin

mesir , iran , bosnia

padahal

depan mata

nasi lemak dgn teh ais yg xabes minum lagi

aku yakin

bukan aku sorang

je

yang

kebingungan

tapi

semua orang ada otak mulut sendiri ..

jadi

RESPEK

tu je..

July 10, 2011

series sedih

sedih dengar cerita ada pakcik ni

meninggal

lepas kena bom pemedih mata anti rusuhan

masa

dia


join


rally


BERSIH 2.0


semua orang ada pendapat masing-masing.. pasal benda BERSIH ni..tapi siapa yang berani nafi kematian beliau tidak memberi erti apa-apa? siapa?

semua benda jadi sebab

ada punca

tu je

sumpah aku sedih sebak , pasal benda ni xsepatutnya ada kematian...


July 4, 2011

antara aku dan LI

li tu bukan lah nama org.. ye lah ku li ke..ali ke

bukan2

li tu kata ganti nama sendiri (eyeke?)

ahah

latihan industri

arini start

gua dah la rambut satu sem lepas xpenah potong

so kalau nk potong pegi LI

xpayah la kot

aku bukan LI kilang pon

haha

chow