July 27, 2011

yg paling xgemar

e.g nk bangun pagi la kn

da switch mode nak bangun lambat

tapi kena bangun gak

xkesah la kn


tapi kalau seminit sekali di gerak

seminit sekali di suruh bangun

memang yang paling xtau

nak cakap ape lah

nak2 benda nak buat 7.15

6.30

dah kena gegar seminit sekali

jangan cmtu

nanti panjang masa tambahan

aku required

........................................................................

e.g

depan ade gelas


si A suh aku amekkan

dalam ati lagi 30 saat aku amek la


tapi xsampai 2 saat Si B suh aku amekkan lagi sekali


kire double speaker la ni


haa


terus aku jadi mcm

lagi 30 tahun kot baru aku amekkan

jangan maen2

buat aku macam

xpaham bahasa lak

kn?

..........................................................................................

satu lagi

bukan aku xtau aku kena wat ape

bukan aku xtau ape yg aku kena buat

tapi

kalau org lain yg xpenah tau pasal ape aku buat

tiba2 nak sound mcm dia lah yang tau sangat

tu pn masalah gak

e.g

"apesal ko lambat .nt org tu bising la ko ni bangang lembab"

macam lah die kenal org tu kn?

mcmlah dia org tu kn?

e.g 2

"ko terok subjek tu sebab ko xhormat lecturer ko memang xstudy g kelas
pn buat cm bapak ko lecturer"

mcm lah dia tau aku g kelas cmne kn?

mcm lah die sekelas dgn aku kn?

mcmlah die kenal lecturer tu kn?

mcmlah die penah amek port lak kn slame ni?


.....................................................................................................................


BIasalah Mulot






6 comments:

aliaaziz said...

hahaha... ni cm sentap in polite way.. =) ur wednesday will be just fine..infact will soon be awesome.. chill! hehehe..

LITTLE NUUR said...
This comment has been removed by the author.
nazrien said...

haha ok2

cik enon lalalaa said...

mulott..benda biasa dalam komuniti..

ecehh ckp mcm wakil rakyat pulak kann...

tp stended la, org lain mmg xkan penah phm diri kita..

kdg2 kita pun x phm dri sndri, ini kan org lain..

bak kata bebudak urban chillex jer!

nazrien said...

haha lame xnampak enon kt sini

cik enon lalalaa said...

ade je cuma malas nak sign in nk komen.. gigigigigig