August 6, 2011

formula rengengtong




formula







dua tiga menjak ni memang agak pening la nak cari

formula memilih ringtone yang menenangkan kepala

ye la kadang2 on call kalau bunyi

time2 senyap bunyi

time2 tido ke

saket hati gak kalau asyik bunyi sama je







jadi

macammane nak bunyi sama tapi xbosan?







walaupun banyak kali bunyi tapi masih lunak di telinga

sebab kata2 orang muda

kadang2 dari telinga turun ke kaki

jadi formula harus tepat untuk menjauhkan dari

apa yang patut kita letak ditelinga

tiba2 nanti di pijak bawah kaki







ye lah kadang2 deringan pada masa2 genting mampu

menjana tindakbalas rensposif

jadi ingin aku tegaskan!

penggunaan ringtone yang sesuai adalah sangat penting!





__________________________________________________









oke dah jumpa haaa

maaf agak hippies sket yg ori punye version jadi saya download yg versi the kooks seperti diatas

oh btw ini hippies haha






agak awkward versi ori ----->> klik untuk versi ori


pakai lagu ni nyaman sket kot sambil benak hati aku menyatakan rasa lega








_____________________________________________________







oh ini lak phone aku..hehe xdela maju sgt xsmartphone pon









suam2 kuku je..tapi usia die ni dah 4 tahun




_____________________________________________________







dah download aku pn convert la format mp3


masa nak transfer





hahahahahahaha





gelak dulu even xkelako pn

baru aku teringat

semalam phone aku baru lepas terjatuh

skrin barai



_____________________________________________________









aku terlupe

sekarang aku pakai phone sub yg ini je

aaaaaahaa

ada idea?

nak cari rengengtong yg versi ini plak

hee

dayyum..



No comments: